×
Teknologi

Google bortcensurerer cigar fra dansk sommerpark

En cigar på en af Jesperhus Ferieparks maskotter har gjort parkens app uegnet til børn i Googles univers. Nu er figuren sendt på rygestop.

Her er en spøjs historie. Sommerparken Jesperhus Feriepark, der ligger på Mors, må fjerne cigaren fra en af sine maskotter. Det sker fordi Google valgte at censurere ferieparkens app , ved at sætte et ”ikke egnet for børn”-skilt ud for appen i Google Play, skriver TV2 Nord. Parken har valgt at fjerne cigaren.

– Det har hele tiden været planen at fjerne cigaren. Der har ikke være noget at gøre. Vi vil gerne være på platformen, og der må man ikke have tobakslignende ting. Vi lever af at lave børneunderholdning, og derfor giver det ikke mening for os at have en app, der ikke er egnet for børn, siger Jonathan Gregersen, underholdningschef i Jesperhus Feriepark, til TV2 Nord.

Cigaren vil fremover være forvist til en glasmontre i Blomsterhytten i parken. 

– Vi synes selvfølgelig, det er ærgerligt, at det skal være sådan, men vi kan ikke ændre på Googles politik. Nu laver vi i stedet en masse sjov med det, og det kommer vi også til i vores shows. Så rent kreativt er det en gave, siger Jonathan Gregersen. 

Google har endnu ikke villet kommentere sagen. Dr. Træls og en af de videoer, der er lavet efter rygestoppet kan ses her …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.