×
Gadgets

Disse apps hittede på Android i 2018

Google Play er klar med listerne over årets mest populære apps og spil til Android.

Som det er kutyme, når året er ved at rinde ud, har Google Play afsløret listen over årets mest populære Android-apps – og der er et par små overraskelser. At PlyerUnknown’s Battegrounds PUBG Mobile vandt i både kategorien bedste multiplayerspil og Brugernes Favoritter er ikke en af dem. Spillet er umådeligt populært og selv om det er aftagende, så er der vel ikke noget spil, overhovedet, der har været mere populært i 2018?

Brugernes favorit-app er til gengæld lidt overraskende, nemlig Youtube TV. App’en blev lanceret i 2017 og gør det muligt – for amerikanere – at se og optage deres favorit tv-kanaler uden brug af settopboks eller optagerudstyr. Alligevel er valget overraskende set ud fra mængden af streamingtjenester på nettet.

Læs også samme liste fra Apples App Store, som vi skrev om igår.

Brugernes favoritter 2018:

Spil: PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile
App: Youtube TV – Watch & Record Live TV
Film: Avengers: Infinity War

Bedste Android apps

Mest underholdende: Vimage
Bedste skjulte skat: Slowly
Bedste app til selvrealisering: Mimo: Learn to code
Bedste hjælp i hverdagen: Tasty

Bedste Android spil

Bedst til multiplayer: PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile
Mest opfindsomme: Gorogoa
Mest hyggelige: The Sims Mobile
Bedste indie: Returner 77

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.