×
TeknologiTophistorie

Google indkalder til nyheds-bonanza

Google I/O løber af stabelen til maj og byder både på Android-nyheder og nye enheder.

Google har netop indkaldt til sin årlige I/O udviklerkonference. Den finder sted den 14. maj, altså om knapt to måneder. Intet er bekræftet, men rygtesmedene forventer flere afsløringer om selskabets AI-satsning samt nye Pixel-telefoner.

Herudover vil den seneste aftapning af Android, vanen tro, blive præsenteret. Ligesom det forventes, at begivenheden vil byde på detaljer om VR-operativsystemet Android XR.

Under sidste års Google I/O blev Pixel 7A vist frem, så der er en ganske god chance for, at Pixel 8A vil blive vist frem i år. A-modellerne er telefoner fra mellemste hylde, men med overraskende meget tilfælles med topmodellerne.

Læs også vores anmeldelse af Google Pixel 8 Pro.

Google I/O har været afholdt siden 2008 og er Googles pendant til Apple Worldwide Developers Conference, WWDC.

Udviklere kan registrere sig til eventet allerede i dag. Åbningen af eventet, hvor nyhederne præsenteres, vil blive streamet live, så vi alle kan følge med.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.