×
Gadgets

Google lancerer ny bærbar: Google Pixel Book

Googles event er i fuld gang og iNPUT er i London for at tage et første kig på de nye produkter, og her har Google netop lanceret deres nye Pixel Book. En “klassisk” 2-i-1 bærbar med touchskærm.

Transformer computer

Pixel Book kan, i lighed med de fleste andre bærbare i denne kategori bruges på flere forskellige måder. Både som en “almindelig” bærbar med oplyst tastatur, som “telt”, perfekt til at se video på. Den kan også klappes sammen med skærmen op og dermed bruges som en tablet.

Gennemsnitlige specifikationer

Google Pixel Book er udstyret med en 12,3″ skærm med ganske tykke kanter, en Intel i5 processor og 8 GB RAM. Med andre ord en relativt gennemsnitlig bærbar – men altså med Google software. Der er 128 GB hukommelse og to gange USB C porte.

Pixel Book Pen

Ligesom mange af de andre hardwareproducenter har Google selvfølgelig også en pen til deres nye bærbare computer. Pennen følger desværre ikke med Pixel Book, men kommer til at koste 99$ alene.

Kommer i tre udgaver

Den nye bærbare fås i tre udgaver – og kommer i første omgang kun i USA, England og Canada. Den billigste udgave kommer til at koste 999$.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.