Pixel
Gadgets

Google lancerer ny bærbar: Google Pixel Book

Googles event er i fuld gang og iNPUT er i London for at tage et første kig på de nye produkter, og her har Google netop lanceret deres nye Pixel Book. En “klassisk” 2-i-1 bærbar med touchskærm.

Transformer computer

Pixel Book kan, i lighed med de fleste andre bærbare i denne kategori bruges på flere forskellige måder. Både som en “almindelig” bærbar med oplyst tastatur, som “telt”, perfekt til at se video på. Den kan også klappes sammen med skærmen op og dermed bruges som en tablet.

Gennemsnitlige specifikationer

Google Pixel Book er udstyret med en 12,3″ skærm med ganske tykke kanter, en Intel i5 processor og 8 GB RAM. Med andre ord en relativt gennemsnitlig bærbar – men altså med Google software. Der er 128 GB hukommelse og to gange USB C porte.

Pixel Book Pen

Ligesom mange af de andre hardwareproducenter har Google selvfølgelig også en pen til deres nye bærbare computer. Pennen følger desværre ikke med Pixel Book, men kommer til at koste 99$ alene.

Kommer i tre udgaver

Den nye bærbare fås i tre udgaver – og kommer i første omgang kun i USA, England og Canada. Den billigste udgave kommer til at koste 999$.

Torben Vognsen

Grundlægger af magasinet iNPUT. Har en baggrund som producer og tilrettelægger i tv-branchen og har skrevet forbruger- og gadgetstof i en årrække for Jyllands-Posten, Komputer for Alle, Berlingske Tidende og BT. Er også fast gadgetekspert på TV2's Go' Morgen.

Se også

Close