GadgetsTophistorie

Grønne kaffemaskiner fra Senseo

De nye kaffepude-maskiner fra Philips Senseo følger tidens grønne trend.

Med mere end tyve år på markedet har Philips Senseo kaffepude-systemet vist sig som lidt af en overlever. Den først maskine kom på hylderne i 2001, men nu er der nye på vej og de følger naturligvis tidens grønne trend.

De komposterbare kaffepuder har som udgangspunkt altid været “grønnere” end kaffekapslerne, der typisk er lavet af aluminium eller plastik. Den ydre emballage til Senseo-kaffepuderne er fremstillet af komposterbart, plantebaseret materiale.

Derudover indeholder hver af de nye maskiner flere genbrugsmaterialer og har et lavere energiforbrug, lover Philips. “Så er den mere miljøvenlig, både før, under og efter livet med dig,” fortæller selskabet.

Ærgerligt nok sætter de ikke tal på hverken procentdelen af genbrugsplast eller strømforbruget.

Senseo
En af de nye øko-maskiner.

Med hensyn til det nye i Senseo Select-maskinerne, så tilbydes der nu tre forskellige kaffeintensiteter. En ny “intensitets-slider” gør det nemlig muligt at vælge mellem long classic, intense eller espresso. Sidstnævnte er ny i Senseo-sammenhæng.

Her er info om krabaterne:

  • I alt fire nye Senseo Select-maskiner kan fås hos forhandlerne fra juni 2022. 
  • Maskinerne fås i fire design: Deep Black Best, Black Eco, Better White og Better Black.
  • Hver maskine måler 31 cm x 15,5 cm x 31 cm og vejer ca. 2 kg. 
  • Vejl. udsalgspris er 699 kroner.

Vidste du at …

Skandinaver – og især danskere – elsker kaffe. Faktisk elsker vi kaffe så meget, at det anslås, at vi pr. person forbruger ca. 9 kilo kaffe om året, og det bliver til ca. to kopper kaffe om dagen. (Kilde: Coffeeaffection.com).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.