×
Gadgets

Happy Meal-bokse bliver til VR-briller

Indrømmet, det er et smart reklamestunt (vi faldt jo for det, red,). På den anden side af Øresund har MacDonalds, i samarbejde med reklamebureauet DDB, ændret Happy Meal-æskerne, så de kan foldes til et sæt fuldt fungerende virtual reality-briller. Selve linserne ligger inde i æsken ved siden af hamburger, pommes frites og æbler i skiver.

Kampagnen hedder Happy Goggles og kører i 14 restauranter i det nordlige Sverige. Kunder får samtidig adgang til et VR-spil – Se Upp I Backen – på deres smartphones.

VR-brillerne er baseret på Googles Cardboard-teknologi, så der findes en hel stribe kompatible apps i både App Store og Google Play. Vi kan anbefale Google Street View og Vrse; sidstnævnte er en app-portal, der samler de bedste VR/360-graders videoer.

Når ret skal være ret er det hverken MacDonalds eller DDB, der har fået ideen. Avisen New York Times uddelte mere end 13 millioner Google Cardboard-briller sammen med en søndagudgave af avisen i november sidste år, og Coca Cola har for nyligt produceret en video der viser, hvordan man samler en VR-brille af en colaindpakning. Se videoen her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.