×
Teknologi

Københavnsk storcenter åbner for vild virtual reality-oplevelse

Storcentret Fisketorvet har inviteret mixed reality-franchisen The Void indenfor som et alternativ til biografen.

Vil du i biffen eller en tur til en fremmed planet, for at bekæmpe aliens? Valget bliver reelt næste år, når storcentret Fisketorvet slår dørene op for The Void – en virtual reality-oplevelse, der ikke bare mætter synssansen, men også gør det muligt at røre, høre, føle og dufte det virtuelle univers. Se videoen ovenfor for en demonstration af The Void.

The Void er en fordybende virtual reality-oplevelse, hvor man ikke bare iagttager men udforsker rummet omkring sig. Man bevæger sig fysisk rundt i et virtuelt univers. The Void samarbejder med blandt andet Disney og Sony og tilbyder virtual reality-oplevelser i kendte universer som Star Wars og Ghostbusters.

– Vi er kendt som et shoppingcenter, men med The Void vil vi for alvor etablere os som det oplevelsescenter, vi ønsker at være. Vi er enormt stolte af, at vi kan tilbyde danskerne det vildeste inden for virtual reality og fremtidens underholdning. Vi håber, at det bliver lige så naturligt for folk at tage i The Void som i biografen, udtaler Casper D. von der Ahé, Shopping Center Manager i Fisketorvet.

I The Void bevæger man sig fysisk rundt i kulisser, der er “betrukket” med et digitalt skin, så trævæggen f.eks fremstår som en metalvæg – og kontrolpaneler med knapper kan interageres med fysisk. Der er indbygget forskellige andre effekter, såsom sprøjtende damp, der skal forbedre totaloplevelsen.

The Void-koncepter er allerede testet i flere centre i USA. I alt vil der blive bygget ti VR-centre rundt om i Europa, men Fisketorvet bliver det eneste sted i Danmark hvor det bliver muligt at opleve The Void.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.