×
GadgetsTophistorie

Her er dansk pris på OnePlus-tastaturet

Du skal grave godt i lommerne, hvis du vil have det nye OnePlus Keyboard 81 Pro tastatur, der kommer i butikkerne. i slutningen af juli.

Det er gamere og feinschmeckere, OnePlus har i sigtekornet, når de tirsdag åbner for forsalget af OnePlus Keyboard 81 Pro. Det mekaniske tastatur, der blev annonceret af OnePlus i februar, har langt om længe fået både dansk pris og salgsdato.

Prisen starter ved 1.899 kroner, mens topmodellen koster 2.099 kroner. Jeg skrev jo, at det var for feinschmeckere. Forsalget starter som nævnt i morgen, mens salgstarten er den 26. Juli.

Tastaturet er udarbejdet i samarbejde med Keychron, der er en af verdens førende fabrikanter af mekaniske tastaturer. Det understøtter forbindelser både med og uden ledning via henholdsvis USB eller Bluetooth og kan bruges med Windows, Mac, Linux og Android.

Alt ved tastaturet kan skræddersys til brugerens behov takket være hot-swappable kontakter, programmerbar LED-belysning og fri mulighed for at omprogrammere alle tastaturets knapper og det roterbare hjul. Det klares via en hjemmeside, hvor profiler også kan gemmes.

Der kommer to forskellige versioner af OnePlus Keyboard 81 Pro. Der er Winter Bonfire med de taktile kontakter, hvis taster minder om dem, man kender fra en skrivemaskine. Eller der er de lineære Summer Breeze-kontakter, der giver lige meget modstand hele vejen ned.

De to versioner af OnePlus Keyboard 81 Pro kommer med hver deres sæt taster. Enten i PBT-plast (Winter Bonfire) eller det blødere, mere komfort-orienterede Marble Mallow-materiale (Summer Breeze). 

Selve kabinettet er fremstillet af aluminium, og her på iNPUT kan vi skrive under på, det er kram, der kan slå mennesker ihjel. Det vejer hele 1,84 kilo. Vi har fået et eksemplar af den dyre Summer Breeze til anmeldelse, så forvent vores uforbeholdne mening om tastaturet i de kommende dage.

Indtil da kan man læse mere om tasturerne hos OnePlus.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.