GadgetsTophistorie

Alt vi ved om det nye tastatur fra OnePlus

OnePlus præsenterede forleden sit første universelle tastatur og det kommer til Danmark. Her er alt, vi ved om Keyboard 81 Pro.

OnePlus havde forbavsende meget isenkram med til præsentationen af OnePlus 11 5G. Ud over hovedtelefoner og tablet var et nyt tastatur en af overraskelserne. OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro er det knapt så mundrette navn på tastaturet.

Det er ikke er forbeholdt hverken tablets eller mobiltelefoner, men også kan bruges sammen med Mac- og Windows-computere.

OnePlus har en dårlig vane med at sende interessante produkter ud på begrænsede markeder, eksempelvis OnePlus-fladskærmen. Men der er kommet en dansk pressemeddelelse ud på tastaturet, så chancen for at tastaturet kommer i handelen herhjemme er høj.

Keyboard 81 Pro
Tastaturet set ovenfra og fra bagsiden.

Endnu har kineserne ikke afsløret noget om hverken tilgængelig eller pris, men forudbestillingerne begynder i april. Her er alt, vi ved, om det første tastatur fra OnePlus:

  • OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro er det første tastatur i branchen med Marble-mallow-taster, som bruger en patenteret termoplastisk elastomer, der giver en vis fjedring ved hvert tryk, og giver brugerne optimal komfort og funktionalitet.
  • Den af OnePlus-fans så elskede Alert-Slider er også inkluderet på tastaturet. Det har desuden en rød ‘Esc’-knap samt en drejeknap, der giver tastaturet et særligt udtryk.
  • Selve huset er fremstillet i aluminium.
  • OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro-tastaturet er det første kommercielle produkt, der udgives globalt fra den fælles platform OnePlus Featuring. En platform, hvori produkterne udvikles i samarbejde med OnePlus community. 
  • OnePlus har samarbejdet med det anerkendte tastatur-brand Keychron om at skabe et tastatur, der skal fungere perfekt med flere operativsystemer, herunder MacOS, Windows og Linux, samt med enheder, der bruger Android OS. 
  • En af de fremhævede funktioner, der er skabt i samarbejde med OnePlus Community, er tastaturets ‘switches’. Efter feedback og forespørgsler fra brugerne har OnePlus benyttet Keychrons anerkendte teknologi, som har gjort det muligt for OnePlus at fremstille alsidige ‘switches’ til tastaturet, der opfylder brugerens komplekse behov.
  • Tastaturet er udstyret med en specialiseret dobbeltpakning, der minimerer lyd, uanset om brugeren arbejder eller spiller.

Man kan læse mere om tastaturet på OnePlus danske hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.