×
Cmore

Her er de bedste nye serier på C More i november og december

Hvis du har C More, er her de nye serier du kan glæde dig til frem til nytår

C More har et ganske bredt udvalg af gode serier – som de godt nok deler med en del af de andre tjenester. Ikke desto mindre får du et ganske fint udvalg af serier med den “lille” streamingtjeneste. Vi har samlet de nyeste serier du kan glæde dig til, hvis du har C More.

November

2/11 MODUS 2 – Når anden sæson af Modus starter, er den amerikanske præsident Helen Tyler (Kim Cattrall) på statsbesøg i Stockholm, hvor hun forsvinder sporløst under mystiske omstændigheder. Midt i det intense politiarbejde, anført af politikommissær Alva Roos (Paprika Steen), foregår der også en magtkamp mellem et panikslagent USA og et ansvarligt Sverige, da truslen mod en af verdens mægtigste personer, sætter verden på den anden ende. Inger Johanne (Melinda Kinnaman) og Ingvar (Henrik Norlén) drages ind i jagten på sandheden. Men det går snart op for dem, at de ikke kan stole på nogen. Også med Greg Wise og Billy Campbell.

6/11 THE GIRLFRIEND EXPERIENCE II – Kulissen er det kommende amerikanske midtvejsvalg i 2018. Vi følger det uventede og komplekse forhold mellem den viljestærke Erica Myles (Anna Friel), der er controller for en republikansk politisk kommite og den meget intelligente Anna Greenwald (Louisa Krause), der sørger for kvindeligt selskab, når det behøves og som er den bedste inden for sit felt. Erica er under et intenst pres, idet hun skal levere, når det gælder økonomisk støtte til den politiske kommite. Undervejs møder hun Anna og hyrer hende til at afpresse en magtfuld mørkepenge fundraiser. Efterfølgende indleder Erica og Anna et kompliceret forhold med følsomhed, dominans og underkastelse – noget der pludselig også tiltrækker Ericas manipulerende eks-kæreste. Et mix af arbejdspres og personlig ustabilitet leder Erica ned af både en professionel og personlig sti, hun får svært ved at styre!

17/11 PEAKY BLINDERS 4 – December 1925: Tommy Shelby (Cillian Murphy) nyder større legitimitet end nogensinde før. Den tidligere gangster er dog samtidig helt alene, da den øvrige familie har vendt ham ryggen. Han bruger derfor alt sin tid på forretninger, men da han modtager et mystisk brev juleaften, går det op for Tommy, at familien er truet på dens eksistens. Da fjenden kommer tæt på, flygter Tommy fra sit hjem og vender tilbage til det eneste sikre sted, han kender: Small Heath i Birmingham – slumkvarteret, hvor han voksede op. Nu, hvor de står over for den største trussel nogensinde, tvinges Shelby-klanen til stå sammen, gribe til våben og kæmpe for overlevelse. Tom Hardy og Adrien Brody er blandt de medvirkende i den prisbelønnede serie.

DECEMBER

THE TRIP TO SPAIN – Britisk miniserie med komikerparret Rob Brydon og Steve Coogan, der spiller lettere skæve versioner af sig selv. Steve er lige blevet 50 år og optræder som kok i en ny amerikansk tv-serie. Han forpligter sig til at bruge en uge på at køre gennem Spanien og anmelde restauranter for samtidig at gøre reklame for serien. Som sædvanlig er vennen Rob med på turen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.