Fremtidens HjemTophistorie

Her er de første fotos af Ikeas nye Trådfri-gateway

En Reddit-bruger har fundet billeder af Ikea Dirigera, der angiveligt er den nye Trådfri-gateway, der er undervejs.

For et par uger siden kom det frem, at Ikea arbejder på en ny gateway til Trådfri-systemet. Nu er de første billeder af enheden dukket op. Ikea Dirigera hedder den og den er væsentlig mere strømlinet end den nuværende udgave.

Mange steder er den eksisterende Trådfri Gateway allerede udsolgt, fortæller svenske Teknikveckan. Men ikke herhjemme, hvor den fortsat kan købes via selskabets hjemmeside.

Ifølge Reddit-brugeren u/Caschy, der har gravet de nye billeder frem, hedder den Ikea Dirigera, hvilket vel egentlig er et passende navn til en gateway, der binder enheder sammen.

Men mere interessant er, hvad den nye model kan tilbyde af nyheder. På nuværende tidspunkt er det ren spekulation, men der håbes på, at den vil understøtte Matter-standarden.  I tillæg til ZigBee som allerede understøttes af den nuværende.

Ikea Dirigera

Der tales også om Thread, der ville fremtidssikre Dirigera, men det er igen kun håb og spekulationer. Ikea har intet fortalt om gateway’en.

Hvornår den nye gateway kommer til salg i varehusene er uvist. Normalt får man et lille forvarsel, når Ikeas enheder godkendes af amerikanske FCC, men Ikea Dirigera er undnu ikke dukket op.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.