×
GadgetsTophistorie

Her er powerbanken til de strømhungrende

Anker har løftet sløret for et nyt transportabelt batteri, der kan holde liv i alle dine dimser længe efter strømmen er gået.

Strømforsyningen herhjemme er nok en af verdens mest stabile, men ikke desto mindre, så har vi nok alle prøvet en enkelt strømafbrydelse eller to. Med Anker 757 PowerHouse, så kan du holde liv i al underholdningen skulle det ske eller oplade alle dine dimser, når turen går ud i det fri.

Men det er ingen let sag. Herligheden vejer lige knap 20 kilo. Årsagen er primært batteritypen. Her har Anker valgt Lithium Iron Phosphate (LiFePO4)-typen, som også er at finde i mange elbiler – hvor batterier efterhånden er en udfordring. De skulle være mere sikre end de typiske lithium-ion-batterier. Plusset ved det valg, udover den gratis motion når det skal med på tur, er også bedre holdbarhed og hurtigere (gen)opladning.

Foto: Anker

Strøm nok til hele skovturen

Med en fuld opladning har batteriet en kapacitet på 1229 Watt-timer og en effekt på 1500 Watt. Det giver i følge Anker mulighed for at genoplade din mobiltelefon 97 gange og din laptop 17 gange mens du har en luftblæser kørende i 28 timer, dit transportable køleskab i 22 timer og den elektriske grill i 48 minutter. Altså kort sagt – mere end rigeligt til en weekendtur i shelter.

På batteriet finder man seks almindelige stikkontakter, fire styks USB-A udgange og to af USB-C-typen. Derudover også det klassiske 12V-udtag du finder i biler.

Når det er lykkedes at køre batteriet tom for strøm, så kan det genoplade til 80% på knap en time. Anker lover 50.000 timers garanti på elektronikken, mens de siger at batteriet fortsat vil være på 100 % af sin kapacitet efter 3.000 genopladninger. Skulle du blive fanget i vildnisset, så vil Anker i nærmeste fremtid lancere solceller, som kan lade batteriet op også. Solcellen på 300 watt vil kunne genoplade batteriet til 80% på godt og vel 3,5 time.

Der er desværre endnu ingen meldinger om hvornår produktet vil nå til Danmark. Hvis det overhovedet gør. Men prisen kan forventes at være i omegnen af 10.000 kroner (1.400 dollars).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.