×
Gadgets

Her er Yousees nye boks

Yousee inviterede dele af pressen til et smugkig på sin nye tv-boks i dag. Og der er rigtig godt nyt, for ikke alene kan man optage flere programmer samtidig – kanalskift bliver også lynhurtigt på den nye boks. Det skyldes at den har indbygget hele otte tunere. Under låget ligger også en harddisk på 1 terabyte, så man kan gemme optagelserne. Boksen understøtter Full HD-opløsning (1080p), red.

Endnu bedre har Yousee gjort plads til eksterne udbydere. Når boksen sendes på markedet på mandag ligger HBO Nordic og C More allerede på den – og Netflix er på vej, lover Yousee. Så behøver man altså ikke andre bokse koblet til tv’et, hvis man ønsker at bruge en af disse tjenester.

Yousee-boksen har desuden en multirumsløsning, så op til fire bokse kan dele indhold. Multirumsboksene har ikke egne harddiske, men afspiller indhold fra hovedboksen. Yousee arbejder desuden på en app, der skal gøre det muligt at starte optagelser selv om man ikke er hjemme. De kunne dog ikke fortælle hvornår app’en bliver tilgængelig.

Yousee har lavet den nye boks i samarbejde med Humax (den gamle var fra Samsung, red.), og de har givet brugerfladen en tiltrængt overhaling.

Boksen sluttes til tv’et via HDMI. Den har optisk lydudgang og kan kobles på netværket via kabel eller trådløst (5 GHz). Det kommer til at koste 30 kroner om måneden at leje boksen. Vil man have tre ekstra bokse til multirum koster det yderligere 99 kroner om måneden. Boksen er tilgængelig fra på mandag den 18. april.

Den nye brugerflade. Foto: Yousee
Den nye brugerflade. Foto: Yousee
Boks og fjernbetjening. Foto: Yousee
Boks og fjernbetjening. Foto: Yousee
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.