×
Gadgets

Hjemmelavet hoverboard slår verdensrekord

Hvis du kan huske Back to the Future, kan du sikkert også huske hoverboardet, der havde en ret stor rolle i både den 2. og 3. film. Siden da har der været utallige forsøg på at lave et velfungerende hoverboard, men indtil videre er det sjældent gået specielt godt, og der er stadig et stykke vej til vi henter vores hoverboard i garagen for at smutte en tur i Brugsen. Ikke desto mindre kæmper en lille og hårdfør flok amatører med at bygge et fungerende hoverboard.

Ny verdensrekord

I sidste uge postede Guinness World Records så en ny video, hvori de viste et rekordforsøg; den Canadiske Catalin Alexandru Duru havde bygget sit eget hoverboard og ville forsøge at slå den gamle rekord i at flyve på hoverboard – og det lykkedes. Med 275,9 meter er han nu den stolte indehaver af rekorden. Marty McFly ville have været stolt.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.