×
Gaming

Logitech G lancerer højtalere og mekanisk tastatur med LIGHTSYNC

LIGHTSYNC er en ny teknologi, der forstærker gamingoplevelsen gennem indbygget lys og lyd

Logitech G, et underbrand til Logitech, annoncerer i dag tilføjelsen af to nye medlemmer til familien af højkvalitets gamingudstyr. Logitech® G560 PC Gaming Speakers er de første gaminghøjtalere med avanceret Logitech G LIGHTSYNC™, en teknologi, der synkroniserer både lys og lyd, mens du spiller. Sammen med højtalerne lanceres også det nye Logitech® G513 Mechanical Gaming Keyboard. Logitech G513 tastaturet byder også på den nye LIGHTSYNC RGB teknologi og tilbyder tilmed valget mellem to mekaniske Romer-G™ tasteknapper og en topkvalitets håndledsstøtte for optimal komfort. Logitech fortsætter med at udvide sortimentet af kvalitetsudstyr rettet mod gamere og tager innovationen indenfor RGB-teknologi til nye højder.

“Vores mål med de to nye produkter var at komplementere vores G502, verdens bedst sælgende gamingmus.”, fortæller Ujesh Desai, Vice President og general manager hos Logitech Gaming. ”LIGHTSYNC teknologi gør os i stand til at tilføje en helt ny dimension. Synkroniseringen af den kraftfulde audio og RGB-belysningen tager gamingoplevelsen til helt nye højder. Hvis du allerede ejer en G502 mus, vil det nye G513 tastatur og G560 højtalerne med LIGHTSYNC være en komplet fuldendelse af din desktop, og kombinationen af produkterne vil skabe en intens gaming oplevelse.”

Mest intense PC gaming højtalere

Hør hver eneste detalje med de første gaminghøjtalere fra Logitech G. Logitech G560 højtalerne tilbyder 240 Watts Peak/120 Watts RMS power, som leverer fantastisk lyd, både til musik og PC spil, samt 3D lyd med DTS:X® Ultra 1.0 in-game positional audio. Kombinationen giver toppræcision og højner både intensitet og realiteten for tilsammen at skabe en opslugende og underholdende gamingoplevelse. G560 højtalerne er bygget på Logitechs rige historie og erfaring med at designe og producere lydudstyr af høj kvalitet.

Med drivkraft fra den nye LIGHTSYNC teknologi synkroniserer G560 højtalerne RGB-belysning og audio, og matcher det til det igangværende spil. Lys- og animationseffekter kan skræddersys og kombineres på tværs af en bred kam af farveindstillinger med fire forskellige lyszoner.

Logitech G560 højtalerne tilbyder flere tilslutningsmuligheder inklusiv USB, 3.5mm og Bluetooth. Kombineret med indbygget Logitech Easy-Switch teknologi bliver du i stand til skifte ubesværet mellem fire vilkårlige enheder såsom PC, Smartphone og tablet, så du kan lytte til din yndlings playliste på din telefon, mens du spiller spil på din computer. LIGHTSYNC teknologien begrænser sig ikke kun til gaming, men understøtter også andet video og musikindhold, så du kan få det fulde ud af de nye højtalere.

LIGHTSYNC drevet mekanisk gaming tastatur

Logitech G513 tager Logitechs prisvindende design indenfor tastaturer til næste niveau med RGB-belysning og LIGHTSYNC support. Tastaturet tilbyder valget mellem to eksklusive Logitech G Romer-G mekaniske tasteknapper, Romer-G Tactile og Romer-G Linear. Tactile versionen henvender sig til dem, der foretrækker meget direkte feedback, mens Linear versionen giver et mere jævnt tastetryk. Alle Romer G taster performer hurtigt og lydløst og lyses skarpt op – en mere pålidelig og funktionel tast findes ikke i standard mekaniske tastaturer. Tasterne aktiveres op til 25 pct. hurtigere end den førende konkurrent, med en hastighed på 1.5mm. Kombineret med low-force 45g actuation giver dette en nærmest øjeblikkelig respons.

Logitech G513 tastaturet har med dets anodiserede aircraft-grade 5052 aluminium top case et let og stilrent design, stabil holdbarhed, integreret USB extension passthrough port og håndledsstøtte for optimal komfort under lange sessioner.

Pris og tilgængelighed

Logitech G560 PC gaming højtalerne og det mekaniske G513 gaming tastatur forventes at være tilgængeligt hos forhandlere i starten af april 2018 til en vejledende udsalgspris på DKK 2099,00 og DKK 1299,00. Tastaturet fås i to farver, Carbon, som vil være tilgængeligt over hele verden, og Silver (Romer-G Tactile kun), som kun vil være tilgængeligt på udvalgte markeder.

Om Logitech G

Logitech G, et brand under Logitech International, er blandt verdens førende indenfor gamingudstyr til PC og konsoller. Gennem innovativt design, avanceret teknologi og en dyb passion for gaming har Logitech G dedikeret sig til at udstyre gamere, uanset niveau, med markedsledende tastaturer, mus, headsets, musemåtter og simulationsprodukter fx rat og styrepind. Logitech International blev grundlagt i 1981 og er et schweizisk aktieselskab anført på SIX Swiss Exchange (LOGN) og på Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.