×
GamingTophistorie

MSI introducerer Claw – en håndholdt spillekonsol

MSI er klar med deres bud på en håndholdt PC/spillekonsol, med navn Claw.

MSI har præsenteret Claw, som slutter sig til den stigende mængde af håndholdte spillekonsoller. Modsat konkurrenterne Steam Deck, Asus ROG Ally og Lenovo Legion Go, er Claws største adskillende faktor, at den bliver drevet af en ny chip fra Intel og ikke AMD.

Drivkraften er nemlig en Intel Core Ultra 7 155H chip med Arc Graphics ombord, der understøtter ray tracing og XeSS-opskalering.

Touch-skærmen er på 7″ med en Full HD opløsning og 120Hz VRR (Variable Refresh Rate) support.
Derudover byder Claw på Thunderbolt 4, WiFi 7 og Bluetooth 5.4, samt stereo-højtalere.

Batteriet et på 53Wh, hvilket skulle give 2 timers spilletid (under fuld belastning), eller op til 8 timer i “Endurance Mode” ifølge MSI.
Claw kører Windows 11, hvor MSI Center M, fungerer som kontrolpanel og game launcher.

Priser og lancering

MSI Claw forventes at blive lanceret i første halvdel af 2024. Spillekonsollen kommer i tre konfigurationer, hvor den billigste udgave starter fra 699 USD, med en Core Ultra 5 135H chip + 512 GB SSD.

Topmodellen med Core Ultra 7 155H og 1TB SSD koster 799 USD, hvilket nok ender med at koste omtrent 6.000 kroner i Danmark.

Danske priser og lancering er endnu ukendt.

Læs også: Samsung fremviser 2024 OLED TV

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.