×
GadgetsTophistorie

HomePod med skærm bekræftet af læk

Der er lækket et billede af en komponent til den rygtede HomePod med skærm.

En HomePod med skærm har været fast indslag på rygtebulletinerne i lang tid. Den forholdsvis anerkendte rygtesmed, analytikeren Ming-Chi Kuo hævdede sidste år, at den vil blive lanceret i år. Nu giver nye billeder næring til rygterne.

Nemlig et billede af noget, der hævdes at være en del til højttaleren, der internt hos Apple går under navnet B720. Det ligner en del, der skal dække over den 7-tommer store LCD-skærm, som højtaleren angiveligt er udstyret med.

Komponenten matcher en tidligere lækket HomePod-prototype med et buet LCD-display. For eksempel har den nuværende HomePod en flad berøringsflade med flere LED’er til at vise farvekombinationer.

Websitet 9to5Mac har tidligere erfaret, at skærmen skal kunne vise grundlæggende information om medier, der afspilles i apps som Apple Music og Apple Podcasts. Displayet på HomePod med skærm kan også vise vigtige meddelelser, ligesom der vil være mulighed for at besvare telefonopkald og svare på beskeder.

Samtidig bekræftede kode fundet i tvOS 17.4 eksistensen af en mere avanceret HomePod-prototype, der har en LCD-skærm i samme størerelse som på en iPad mini 6. Bloombergs Mark Gurman siger også, at Apple arbejder på mindst en HomePod med skærm – dog hævder han, at en lancering i 2024 er usandsynlig.

Det er også vigtigt at pointere, at dele og komponenter ikke er nogen garanti for at Apple overhovedet vil lancere produktet. Men i dette tilfælde er “røgen” så kraftig, at der med garanti er en brand et sted.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.