×
GadgetsTophistorie

Nu kan du købe Apple HomePod herhjemme

Nu er Apple HomePod-højttalerne langt om længe kommet til Danmark, sådan helt officielt. De kan købes fra i dag.

Ganske som lovet har Apple i dag sat sine HomePod-højttalere på hylden i den danske del af Apple Store. Både den store HomePod og den lille HomePod mini kan købes fra og med i dag og der er ingen ventetid på højttalerne.

Begge højttalere har godt nok kunnet købes herhjemme i rum tid via danske webshops, der har importeret højttaleren fra lande, hvor den er på markedet. Men hidtil har højttalerne ikke talt og forstået dansk. Det gør de nu, efter en længere testperiode. Det er mere end et år siden, de første rygter om test på dansk dukkede op.

HomePod-højttalerne har begge udvidede smarthome-funktioner. De kan blandt andet måle både temperatur og luftfugtighed. De har også Sound Recognition, som er en funktion, der også understøttes af andre Apple-enheder. På HomePod kan denne funktion lytte efter røg- og kuliltealarmer og sende en notifikation direkte til din iPhone, hvis en lyd identificeres

Den nye HomePod understøtter også Matter-standarden, der gør den kompatibel med en række andre Matter-kompatible produkter.

Den største mode, der bare hedder Apple HomePod, fås i sort eller hvid. Den koster 2.599 kroner. Den lille HomePod mini koster 899 kroner og fås i farverne sort, blå, gul, hvid og orange. Du kan finde dem begge på Apples hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.