×
GadgetsTophistorie

Honor-hovedtelefoner kan måle din temperatur

Det tidligere Huawei-brand Honor har lanceret EarBuds 3 Pro, der via temperaturmåler løbende kan tjekke, om du har feber ...

Her er hypokonderens bedste ven – eller værste fjende. Kinesiske Honor, der er udskilt fra Huawei, har på Mobile World Congress præsenteret EarBuds 3 Pro. Et sæt hovedtelefoner, der kan måle bærerens temperatur.

Ifølge Honor selv er det første gang, det er blevet muligt. Men tanken om at bygge termometer ind i wearables er ikke ny. Længe har der gået rygter om, at funktionen skulle bygges ind i Apples AirPods. Men Honor kom altså først.

Temperaturmålinger aktiveres ved at trykke tre gange på hovedtelefonerne. Herefter måles der løbende. Man kan også få advarsler, hvis temperaturen unormal. Honor understreger dog, at funktionen “ikke er til medicinske formål”. Indtil enheden er godkendt i forhold til aktuelle regulativer, er funktionen kun til demonstationsformål.

EarBuds 3 Pro

Ud over temperaturmålingen virker EarBuds 3 Pro som et par helt traditionelle in-ear hovedtelefoner. De har aktiv støjdæmpning og op til 24 timers batterilevetid. Ladeetuiet kan oplades trådløst og via USB-C stik.

Lyden kommer fra to 11mm drivere og forbindelsen til mobiltelefonen klares via Bluetooth 5.2. Honor har lavet en side, hvor man kan læse mere om EarBuds 3 Pro.

Det er højest usikkert om hovedtelefonerne overhovedet vil ramme danske butikshylder. Det samme gælder Honor Magic4 Pro, en smartphone der blev annonceret ved samme lejlighed. Den udmærker sig ved at have 100W trådløs opladning – den kan altså lades trådløst op fra 0-50 procent på 15 minutter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.