×
Gadgets

Huawei forsinker Mate X grundet ”yderligere tests”

Huawei har skubbet lanceringen af den foldbare smartphonemodel Mate X fra juni til september. Det er ikke så overraskende …

Ifølge de seneste rygter har Huawei valgt at skyde lanceringen af den ventede Huawei Mate X smartphone fra juni til september. Det kan ikke forbavse nogen, der følger med i kinesernes problemer med den amerikanske regering. Men ifølge rygterne er det faktisk ikke årsagen; Huawei træder forsigtige skridt i forbindelse med denne specifikke lancering på grund af de problemer som Samsung oplevede ved lanceringen af Galaxy Fold-telefonen.

Mate X blev præsenteret ved et event i februar og skulle egentlig have været på markedet ”i midten af 2018”, hvilket senere blev ændret til juni. Men problemerne som Samsung går igennem med deres foldbare model, Galaxy Fold, har resulteret i at Huawei har kørt ekstra tests med både teleselskaber og udviklere for at sikre, at alt kører som det skal.

”Vi vil ikke lancere et produkt, der ødelægger vores omdømme,” siger en unavngiven talsmand fra Huawei til CNBC.

Mate X får Android

Den igangværende disput med den amerikanske regering får umiddelbart ikke indflydelse på Mate X. Talsmanden forsikrer, at foldtelefonen vil blive lanceret med en komplet Android-oplevelse (styresystem og apps) da telefonen blev lanceret inden embargoen mod kineserne blev iværksat.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.