Gadgets

Samsung udskyder Galaxy Fold-lancering efter skærmproblemer

Ifølge rygter har Samsung udskudt lanceringen af Galaxy Fold i Hong Kong og Shanghai på ubestemt tid. Der gisnes om at det skyldes skærmproblemerne.

I sidste uge kom det frem, at en del af de Galaxy Fold-anmeldereksemplarer, der er i cirkulation, har problemer med skærmen. Nu har Samsung angiveligt besluttet at udskyde den officielle lancering af telefonen – i hvert fald i Kina. Det melder Engadgets Richard Lai på Twitter.

Planen var, at den foldbare telefon skulle lanceres ved officielle events i Hong Kong og Shanghai den 23 og 24 april respektivt. Men de er nu begge aflyst. Den officielle årsag er problemer med lokationen, men ifølge Twitter-brugeren Ice Universe er adskillige andre aktiviteter i forbindelse med lanceringen også blevet aflyst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samsung begyndte at vise Galaxy Fold frem for pressen i sidste uge – blandt andet havde iNPUT en seance med telefonen i London, som er blevet foreviget på video. Men flere anmeldere meldte tilbage, at telefonens skærm gik itu efter få timers brug.

Det har fået mange til at spekulere i, at aflysningerne i Kina og Hong Kong skyldes skærmproblemerne; enten fordi Samsung ikke ved hvad de skyldes eller – mere realistisk – at Samsung vil udstyre æske og dokumentation med tydeligere advarsler. Et af de meldte skærmproblemer skyldes nemlig, at et par af anmelderne har fjernet skærmens øverste lag, der er en del af den struktur, der skal beskytte skærmen mod ridser.

Herhjemme er den officielle lancering den 26 april, hvor det bliver muligt at se Galaxy Fold i udvalgte TDC/Yousee-butikker. Hverken Samsung eller Yousee har umiddelbart ændret i de planer.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button