Gadgets

Huawei P30 Pro læk: Dobbelt videokamera og 10x zoom

Ny læk viser P30 Pro i al sin herlighed med fire kameralinser, 10x zoom sensor, et nærmest rammeløst design omkring skærmen – og dobbelt videokamera.

Der er kun få dage til den officielle lancering af Huawei P30 familien og havde vi nogensinde været i tvivl om, hvad vi ville få at se, så har en læk fra Huawei selv afsløret alt. En underside på Huaweis hjemmeside giver masser af detaljer om både specifikationer og design. Siden er naturligvis fjernet igen, men internettet glemmer som bekendt aldrig, så den kan stadig tilgås via websitet WaybackMachine.

På siden kan man se P30 Pro i al sin herlighed med fire kameralinser, 10x zoom sensor og et nærmest rammeløst design omkring skærmen.

Ifølge den lækkede side vil Huawei P30 Pro være udstyret med et 40 megapixel kamera med “SuperSpectrum Sensor”, en 10x zoom linse, ultravidvinkellinse og et ToF-kamera (Time of Flight) på bagsiden af telefonen. Sidstnævnte er en linse, der kan måle dybdeinformationer i motivet.

Billede fra den lækkede Huawei-side.

Siden afslører også et helt nyt koncept, som Huawei kalder “dual-view”-video. Angiveligt bruges to af kameraerne på bagsiden, hvoraf den ene er zoomlinsen, til at optage forskellige perspektiver på samme tid. Funktionen lader dog ikke til at være tilgænglig ved lanceringen, men kommer via en opdatering senere.

Sidst bekræfter lækken, at Huawei også lancerer sit nye smartwatch Huawei Watch GT Active Edition. Der er ingen detaljer om uret, men tidligere læk har nævnt at uret får 1,39 tommer OLED-skærm og vil komme i to varianter: ovennævnte Watch GT Active og en Watch GT Elegant, der vil kunne fås i både sort og hvid.

Huawei afslører helt officielt sin P30-familie af telefoner den 26. marts i Paris, Frankrig. iNPUT er naturligvis til stede under lanceringen og vil løbende skrive om alle nyheder. Giv vores Facebook-side et Like, hvis du vil have Huawei P30-nyhederne direkte i dit nyhedsfeed.

Flere rygter? Læs vores smugkig på Huawei P30.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.