×
Gadgets

Huaweis Honor V20 får 48 megapixel kamera – og hul i skærmen

Den kommende Honor V20 gør op med den forhadte notch.

Huaweis Honor-brand har hævet barren i megapixel-krigen på mobiltelefoner. Ved et arrangement i Hong Kong har firmaet netop lanceret Honor V20 – eller View20. Telefonen har et 48 megapixel kamera på bagsiden og et selfie-kamera, der er integreret i selve skærmen. Telefonen lanceres i Europa i midten af januar.

Kameraet er bygget på Sonys IMX586-sensor, der suppleres af kunstig intelligens og billedbehandling fra Kirin 980-processoren, der også sidder i Huawei Mate 20 Pro. Honor V20 har en 1/2.0-tommer CMOS og og bruger den samme Light Fusion-teknologi som findes i alle nyere Huawei-topmodeller; en teknologi sætter adskillige billeder sammen, for at skabe det bedste billede i lav belysning.

Invitation til Honor View 20 lanceringen i Paris.

 
Nu er antallet af megapixel ikke afgørende for billedkvalitet, men Huawei har ret godt tag på at producere gode mobilkameraer – P20 Pro topper stadig DxoMarks liste. Og ved Hong Kong-arrangementet hævdede Huawei, at V20 vil kunne konkurrere mod digitale spejlreflekskameraer i billedkvalitet. Det er lidt af en påstand.

Huawei afliver notchen

Honor V20 bliver også den første telefon med skærm til kant, der afliver en forhadte notch. Frontkameraet er simpelthen integreret i skærmen og vises kun som et lille 4,5 millimeter stort hul i øverste venstre side. Skærmen har fået navnet Honor All-View, men detaljerne er i øvrigt få.

Med Honor V20 lancerer Huwaei også en ny teknologi, de kalder Link Turbo, der kan kompensere for dårlige netværksforbindelser ved at bruge både wifi og mobilnetværket på samme tid.

Telefonen vil blive lanceret i Europa ved et event i Paris den 22. januar 2019, hvor vi vil få mange flere detaljer om det kommende flagskib.

Honor er et selvstændigt brand, men det er ejet af Huawei.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.