×
Fremtidens Hjem

Hue og Nest får billigere rival i Samsung SmartThings

Samsung sender endelig hele SmartThings serien ud i Danmark – og har samtidig udvidet sortimentet af intelligente enheder til hjemmet.

Der er godt nyt til danskere, der vil lege med intelligente enheder i hjemmet. Samsung har langt om længe lanceret sin serie af SmartThings-produkter herhjemme – og har samtidig udvidet sortimentet med både intelligente pærer, kameraer og strømstik. Alle produkterne kan styres både ved hjælp af iOS og Android-telefoner og stemmestyring via Alexa, Google Assitant og Samsungs egen Bixby. Og så er priserne markant lavere end på konkurrende produkter fra Philips Hue og Google Nest.

– Med SmartThings ønsker vi at lette folks hverdag, hjælpe dem med at spare tid og energi samt bidrage til et sikrere og mere bæredygtigt liv. En god måde at komme i gang på, er at åbne SmartThings-appen og se, hvor mange smarte produkter, der allerede findes i hjemmet. Mange har sikkert flere smarte produkter i hjemmet end de tror, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

SmartThings-enhederne bindes sammen af den nye Smart Hub V3, der forbinder produkter som telefoner, tablets, hårde hvidevarer, smart TV, lydsystemer, elementer og belysning. Du kan oprette scenarier og forbinde flere enheder, så de interagerer med hinanden. Det betyder, at du eksempelvis kan kombinere musik og lys eller på forhånd indstille belysningen, præcis som du vil have den, når du skal se TV.

Sikkerhedskamera med infrarød

Et af de nye produkter er SmartThings sikkerhedskameraet, der skyder Full HD-video (1080p) med en 145 grades linse, har indbygget infrarød sensor til nattebilleder, kan genkende mennesker og har to-vejs lyd, så man kan kommunikere med de personer der filmes. Alle optagelser gemmes i 24 timer på Samsungs servere – og kan naturligvis også ses på Samsung-fladskærmen på væggen. Med en pris på 1.149 kroner er den markant billigere end konkurrenten fra eksempelvis Nest.

SmartThings
SmartThings sikkerhedskameraet.

SmartThings-serien byder også på intelligente og opkoblede LED-pærer a la Philips Hue, Smart Plug der kan tænde og slukke for strømmen, bevægelsessensorer og meget mere – men det endnu uvist præcis hvor mange af produkterne der kommer til salg i Danmark. I pressemeddelelsen henviser Samsung til en side, der endnu ikke eksisterer.

Vi glæder os til af få SmartThings-produkterne til anmeldelse for at finde ud af om den lavere pris også betyder, at man må gå på kompromis med kvalitet, brugervenlighed eller funktioner. Hold øje med iNPUT hen over sommeren …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.