×
Gadgets

Hyggefredag: Pong på dit Apple Watch

Det er de færreste spil, der er behagelige at spille på Apple Watchs klejne skærm, men her er et, der rent faktisk fungerer. A Tiny Game of Pong er en smartwatch-udgave af det klassiske 1970’er spil Pong. Man bruger simpelthen den digitale krone til at køre “battet” frem og tilbage på skærmen.

Som udgangspunkt er spillet ganske gratis, men man kan (naturligvis, red.) tilkøbe ekstra funktioner; blandt andet kan man tilkøbe ekstra farver, så spillets farver passer til urets rem (!). Der er to spil-modes, nemlig Arcade, som er gratis, og Classic Playoff der har Game Center integration, men skal tilkøbes.

Pong regnes for at være blandt de allerførste arkadespil overhovedet. Kun spillet Computer Space udkom før Pong. Til gengæld var Pong det første spil som udkom på spillemaskine til hjemmet. Det blev oprindelig programmeret/opfundet af en fyr ved navn Allan Alcorn i 1972.

A Tiny Game of Pong kan hentes her. Det installeres først på iPhone og skubbes dernæst over på Apple Watch via Watch-app’en.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.