ElbilerTophistorie

Hyundai gør klar til at præsentere Ioniq 7

Er det en campingvogn? En rullende dagligstue? Nej, det er såmænd bare Hyundai Ioniq 7 konceptet, der præsenteres i næste uge.

Hyundai har afsløret en række teaser-billeder af konceptilen Hyundai Ioniq 7 – eller Seven – der præsenteres på AutoMobility i Los Angeles i næste uge. Ifølge Hyundai bliver det den største SUV i Ioniq-familien, og der lader da også til at være blevet plads til Kejserens tronstol fra Star Wars.

Det er i sagens natur ikke meget, vi ved om Ioniq 7, men Hyundai har tidligere bekræftet, at det bliver tre rækker med sæder. Ifølge koreanske medier vil bilen komme på gaden i 2023. Men først skal vi altså se konceptudgaven, der bliver vist frem under bilmessen, der starter 17. november.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konceptbiler er ofte “over the top” og på det punkt ser Seven ikke ud til at skuffe. De detaljebilleder, Hyundai har frigivet, ligner mere en campingvogn end en familiebil. Se dem herunder (klik for større):

Ligesom den populære Hyundai Ionoq 5, der er med i finalen om Årets Bil 2022 i Danmark, vil Hyndai Ioniq 7 være baseret på E-GMP-platformen, der gør det muligt at lave ekstrem akselafstand – og dermed plads i kabinen. Billederne ovenfor viser også, at det “kantede” pixel-agtige design fra Ioniq 5 går igen; i hvert fald i forlygterne.

I starten af septemer afslørede Hyundai en koncepttegning af Ioniq 7 under bilmessen i München (IAA 2021). Den kan ses herunder. Men om den “endelige” konceptbil ender som denne, er uvist.

Hyundai Ioniq 7

Mediet Carscoops gætter på at Ioniq 7 vil komme i to konfigurationer med baghjuls- og firehjulsdrev. Der vil være en 100 kWh batteripakke, der skal give en EPA-rækkevidde på op til 300 miles (480 km). Men det er bare spekulationer.

Vi fortæller naturligvis mere om Seven-konceptbilen, når den bliver officielt præsenteret.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button