×
ElbilerTophistorie

Hyundai sænker priserne på Ioniq 5 og 6

Du kan nu anskaffe de to populære elbiler Hyundai Ioniq 5 og 6 med store besparelser. Hyundai har skåret op til 45.000 kroner af prisen.

De har begge høstet anerkendende ord og priser og nu kan man anskaffe sig de to søskende til nedsat pris. Hyundai nedsætter prisen på Ioniq 5 og 6 i perioden fra den 15. november og til 31. januar 2024.

“Konkurrencen på elbilmarkedet er benhård herhjemme og særligt de seneste måneder er priserne faldet ganske betydeligt på nye elbiler. Hos Hyundai har vi en klar ambition om altid at være konkurrencedygtige – også på prisen – og derfor tilbyder vi nu IONIQ 5 og IONIQ 6 med store prisnedsættelser. For eksempel har vi valgt at skære helt op til 55.000 kr. af prisen på vores IONIQ 6 77.4 kWh 4WD Ultimate, så der er ekstra god grund til at slå til nu og frem til 31. januar 2024, hvor vores nye priser er gældende,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef i Hyundai Danmark.

Den mest solgte variant af Ioniq 6 er Ultimate RWD Long Range. Den model fås nu fra 424.995,- kroner, hvilket er en besparelse på 40.000,- kroner. Her får man op til 614 kilometers rækkevidde og et batteri på 77 kWt. Hyundai benytter 800 volts teknologi, hvilket betyder at der kan lades mere end 350 kilometer på batteriet på blot 15 minutter.

Ioniq 5 oplyser Hyundai at den mest solgte model i øjeblikket er RWD Ultimate, der har samme batteristørrelse. Her er fraprisen nu 434.995,- kroner, hvilket er en besparelse på 30.000,- kroner i forhold til førprisen.

Slå til før det er for sent

Følgende betingelser er gældende, hvis man skal udnytte de lavere priser: De nye priser på IONIQ 5 gælder for et begrænset antal biler på lager samt biler på vej hjem. For IONIQ 6 gælder de både for lagerbiler og fabriksbestillinger. For begge modeller kræver det, at handlen er indgået fra den 15. november 2023 til 31. januar 2024.

De nye prislister, indeholdende det fulde modelprogram, kan ses på nedenstående links.

Ioniq 5 – opdateret prisliste
Ioniq 6 – opdateret prisliste

Ioniq 5 og 6 blev kåret til Årets Bil i Verden i henholdsvist 2022 og 2023.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.