fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Nu kan du forudbestille PlayStation 5

Danskere kan forudbestille PlayStation 5 fra klokken 10.00 fredag formiddag i de danske butikker. Her er et par links.

Vil du sikre dig, at du er en af dem, der kan få et eksemplar af PlayStation 5, når konsollen kommer til landet den 19. november, har du fra i dag mulighed for at forudbestille Playstation 5. Klokken 10.00 fredag formiddag åbnedes der for sluserne rundt omkring i de danske butikker.

Det gælder både for topmodellen, for PlayStation 5 Digital Edition (uden optisk drev) og for rækken af ekstraudstyr, deriblandt den nye DualSense Controller, oplader, kamera, fjernbetjening og hovedtelefoner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et af de steder, hvor det allerede nu er muligt at gå ind og se både udvalg og priser, er hos Elgiganten. Her koster PlayStation 5-konsollen den nette sum af 4.199 kroner, mens Digital Edition kan forudbestilles til 3.399 kroner.

Konkurrenten Power har nøjagtigt de damme priser på de to konsoller.

Også hos Dustin har de gjort klar til forudbestillinger af konsollen. Her koster de to udgaver henholdsvis 4.190 og 3.490 kroner.

PlayStation 5
Billede fra Elgiganten.

I USA gik der fuldstændig ged i forudbestillingerne, da adskillige kæder satte konsollen til salg inden Sonys officielle dato. Det ser dog ud til, at der er mere ro over sagerne herhjemme.

The Verge fortæller, at de PlayStation 5 konsoller, der var tilgængelige til forudbestillinger, blev revet væk fra store forhandlere som Amazon, Gamestop, Best Buy, Target og Walmart på ganske kort tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button