GadgetsTophistorie

Ikea laver mobil lampe med trådløs oplader

Ikea Bettorp er en mobil lampe, komplet med trådløs oplader til mobiltelefoner, smartwatches og andre enheder.

Er du nået alderen, hvor natten kræver mindst ét toiletbesøg, kan Ikea Bettorp være noget for dig. Det er nemlig en mobil lampe, der leveres med trådløs oplader, der samtidig kan oplade din smartphone og dit smartwatch. Man må sige, at de ikke er bange forat prøve nye koncepter af.

Bettorp er en LED-lampe, der mest af alt minder om en lommelygte. Den er placeret på en trådløs oplader, der ud over at oplade lampen også kan oplade mobiltelefoner og andre enheder. Der er plads til to enheder ud over lampen.

“Bettorp er 2 produkter i 1, både LED-lampe og trådløs ladestation. Du kan dæmpe lampen og nemt tage den med, hvor du har brug for lys – ved siden af ​​sengen, ved sofaen eller i vindueskarmen,” skriver Ikea.

Det spøjse er, at selve lampen åbenbart ikke er udrustet med et genopladeligt batteri. Den kræver nemlig fire AA-batterier for at fungere. Ikea anbefaler deres egne genopladelige af slagsen.

Ikea Bettorp-lampen har en farvetemperatur på 2700 kelvin og en lysstyrke på 150 lumen. Det er altså langt fra nogen projektør. Selve ladepladen leverer op til 5 watt, hvilket også er i den blodfattige ende.

Til gengæld er den billig. På den svenske Ikea-hjemmeside står den til 499 SEK, hvilket svarer til omkring 357 kroner. Den er endnu ikke dukket op på den danske hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.