×
GadgetsTophistorie

Ikea lancerer billige powerbanks

Ikea Varmfront er små fikse powerbanks, der kan oplade to eller tre enheder ad gangen.

Her kort efter at møbelkæden kunne fejre 80 års fødselsdag, fortsætter de med at sende elektronik på hylderne. Ikea Varmfront er såkaldte powerbanks, der kan oplade mobilen, hvis man er langt væk fra en stikkontakt.

De kommer i to størrelser og kan oplade to eller tre enheder ad gangen via USB-A eller USB-C.

Den mindste af modellerne har et batteri på 5.200 mAh, hvilket lige akkurat er nok til at lade en nyere smartphone fra 0-100 procent. Den har to stik; et ‘gammeldags’ USB-A stik samt et USB-C stik der leverer op til 12 W. Dermed kan tablets også oplades.

Den største Ikea Varmfront har et batteri på 10.400 mAh samt et ekstra USB-A stik. Her kan USB-C stikket levere op til 18 W.

Der er fire LED-indikatorer, der viser den resterende status for de to powerbanks. Varmfront er udstyret med auto-detect-funktion, der tilpasser udgangseffekten til den tilsluttede enhed. På den største af modellerne er USB-A-portene kompatible med Quick Charge (QC) 3.0-standarden.

Ikea Varmfront
De to udgaver af Varmfront.

Som det ses herover er Ikea Varmfront ikke just nogen designperle. Til gengæld er de forholdsvis billige. Den mindste (5.200 mAh) kan købes for 79 kroner, mens den største (10.400 mAh) koster 149 kroner. De optræder begge på Ikeas hjemmeside. Den store udgave er tilgængelig mens den lille p.t. er markeret som ‘udsolgt’.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.