×
Fremtidens Hjem

IKEAs genvejskontakt lander til februar

Den danske IKEA-hjemmeside er nu blevet opdateret med informationer om den nye programmerbare genvejskontakt, der kommer i næste måned

Som vi skrev tidligere på ugen, har IKEA udvidet sin Trådfri-serie af produkter med en trådløs og programmerbar genvejsknap, der kan styre både lys, lyd og de intelligente rullegardiner. Knappen er allerede blevet lanceret i Holland og nu er den også dukket op på den danske hjemmeside – med lovet lancering i februar måned.

I vanlig IKEA-stil bliver prisen på genvejskontakten (som den hedder) temmelig overskuelig; bare 59 kroner. Til gengæld kræver den, at man enten har eller investerer i en Trådfri Gateway for at kunne få glæde af den.

Med genvejskontakten kan man aktivere forskellige scener uden at bruge mobiltelefonen. IKEA beskriver selv: ”Start dagen på den bedste måde med et tryk på en knap – hav genvejskontakten ved siden af sengen for at tænde lysene, rulle op persiennerne og afspil din yndlingssang til at vågne op til”.

Hver knap kan tildeles en enkelt scene, men det er muligt at have adskillige knapper i hjemmet, fortæller møbelkæden. Knappen leveres med et ark med klistermærker der kan bruges til at angive knappens aktuelle funktion.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.