×
Fremtidens Hjem

[Opdateret] Ikeas genvejskontakt er pist forsvundet …

Den programmerbare knap til det intelligente hjem skulle være lanceret i februar måned. Men nu har møbelkæden slettet ethvert spor af knappen.

Der kan siges mange positive ting om Ikea, men deres produkter til det intelligente hjem får sjældent nogen strømlinet eller problemfri lancering. Der var seriøse problemer med firmwaren til møbelkædens intelligente rullegardiner – og nu lader der også til at være udfordringer med den Trådfri Genvejskontakt, der blev lovet lanceret i februar måned. I hvert fald er den pist forsvundet fra hjemmesiden.

Knappen skulle kunne programmeres til at fjernbetjene Ikeas Trådfri-produkter uden brug af en mobiltelefon; eksempelvis tænde lys, spille musik eller hæve og sænke gardiner.

Knappen dukkede først op på den hollandske Ikea-hjemmeside i starten af januar, og kort tid efter på den danske hjemmeside, hvor der stod, at den ville være tilgængelig i februar måned. Siden er produktet blevet fjernet helt fra både Holland og Danmark.

Vi har skrevet til Ikeas danske presseansvarlige for at høre, om produktet er udskudt eller droppet helt. Artiklen bliver opdateret, når vi får svar.

Opdatering 5. marts: Ikeas danske pr-repræsentant, Sidsel Geisler Andersen, har i dag reageret på vores forespørgsel med følgende svar:

“Vi er ikke klar til at lancere endnu, og lanceringstidspunktet er derfor udskudt.”

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.