Fremtidens HjemTophistorie

Intelligent forlængerledning til HomeKit og Google Home

Intelligent forlængerledning med fire individuelt styrede 220v-udtag kan kobles på både Apple, Google, Alexa og Samsung-systemer.

I takt med at hjemmet får flere og flere elektriske enheder, er der brug for flere stik. Og hvorfor ikke vælge, at de skal være intelligente? Meross har lanceret en intelligent forlængerledning, med fire individuelt styrede 220v stik og fire USB-A 4.0-stik.

Enheden kan endda betjenes trådløst via både Apple Homekit, Google Home, Amazon Alexa og Samsung SmartThings. Det betyder naturligvis også, at den kan stemmestyres.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som nævnt er de fire 220v-udtag individuelt styrede, så man ikke behøver at tænde og slukke for alle enheder på en gang. De fire USB-stik er dog “samlet” så de tændes og slukkes samtidig.

Installation foregår via wifi (2.4 GHz), så ingen ekstra hub er nødvendig.

Intelligent forlængerledning

Det er ikke lykkes os at finde en dansk forhandler af Meross intelligent forlængerledning, men den kan bestilles hos selskabet selv. Prisen ligger på 40 dollars, hvilket svarer til omkring 300 kroner.

Via
Homekit News
Kilde
Teknikvëckan
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.