fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Her er de første billeder af den nye Ioniq 5 fra den virkelige verden

Den nye Ioniq 5 blev lanceret i går - nu er de første spionbilleder af den sorte udgave sluppet ud

Den nye Huyndai Ioniq 5 er netop annonceret, og nu kommer så de første “spionbilleder” af bilen ude i virkeligheden. De nye billeder giver faktisk et endnu bedre indblik i, hvordan designet bliver på den nye Ioniq 5 der kommer på gaden til sommer i år.

Vintertest af Ioniq 5

Billederne, der kommer fra InsideEVs, viser bilen i ganske hvide omgivelser – formentlig fra nogle af de sidste vintertests af den. Det er normalt at man stadig tester bilernes egenskaber helt op til lanceringen og op til de første produktionsmodeller ruller ud af fabrikken. Bilen på billederne er også første gang vi ser bilen i sort med sølvtrim.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bygget til byen, klar til langtur

Den nye Ioniq er tydeligvis – i hvert fald hvis man ser på designet – en bybil. Men den er også klar til en længere tur, for rækkevidden på selv den mindste model forventes at blive over 400km (WLTP). Kører man i vinterlige omgivelser som på billederne her, så skal man dog forvente betydeligt kortere rækkevidde.

Du kan læse meget mere om den nye Ioniq 5 i vores artikel fra bilens lancering her. Hvis du vil se videoen fra lanceringseventet kan du tage et kig på Youtube her.

Back to top button