×
TeknologiTophistorie

iOS 18 vises frem den 10. juni

Apple har inviteret til et event juni måned, WWDC 2024, hvor vi kan forvente at få første kig på bla. iOS 18 og MacOS 15.

Apples årlige WWDC-konference løber af stablen fra den 10. til 14 juni i år, hvor vi bla. kan forvente et første kig på iOS 18, MacOS 15 og de øvrige styresystemer til Apples enheder.

Selve keynoten afholdes mandag den 10. juni, hvor Apple fremviser iOS 18, iPadOS 18, tvOS 18, macOS 15, watchOS 11 og visionOS 2. Derudover kan vi muligvis også forvente nye produkter.

I år forventes Apple især at lægge fokus på AI-funktioner i softwaren. Dette er dog ikke blevet bekræftet, men rygterne peger den vej, eftersom Apple opkøbte en AI-virksomhed tidligere i år.
Læs mere om dette her: Apple opkøber AI-firmaet DarwinAI.

Keynoten vil være tilgængelig på Apple Developer-appen, Apples website og YouTube.

På Twitter skriver Greg Joswiak fra Apple: “It’s going to be Absolutely Incredible”, hvilket kunne tyde på at AI ligger i fokus til eventet.

Nye produkter?

Udover software-nyheder, afslører Apple som regel også et par produkter under WWDC. Præcis hvad vi får at se i år, er endnu uvist. Rygterne går dog på nye produkter, der endnu ikke har fået M3-chippen, herunder Mac Mini, Mac Studio og Mac Pro, samt nye iPads.

Læs også: PS5 Pro: Her er de forventede specifikationer

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.