×
TeknologiTophistorie

Apple opkøber AI-firmaet DarwinAI

Apple forventes at sætte markant større fokus på AI i år, efter at de netop har opkøbt et AI-firma, ved navn DarwinAI.

Apple har ifølge Bloomberg, opkøbt en canadisk AI-virksomhed med navn DarwinAI, hvilket peger på store nyheder i år.

Der er et kæmpe momentum for tiden hvad angår AI, altså kunstig intelligens, og nu tyder det på at Apple også for alvor hopper på vognen i år.

AI-funktioner i iOS 18 og macOS 15?

Bloomberg hævder nemlig, at Apple har købt en canadisk AI-virksomhed med navn DarwinAI, for at opbygge et internt team med fokus på udvikle funktioner, baseret på kunstig intelligens.
Næste generation af Apples styresystemer, henholdsvis iOS 18, iPadOS 18 og macOS 15, siges derfor at få indbagt flere AI-funktioner. Apple rygtes nemlig at være i gang med at teste AI-funktioner i Siri, Beskeder, Apple Music m.m.

Apple sigter desuden mod at få AI-funktionerne til at køre lokalt på enheden af hensyn til sikkerhed og privatlivet, og DarwinAI’s bestræbelser på at lave mindre AI-systemer kan være nyttige i dette henseende.

Tim Cook lovede desuden også tidligere i år, at Apple vil “bane ny vej” inden for generativ kunstig intelligens i 2024. “Vi tror på, at det vil låse op for transformative muligheder for vores brugere,” Udtalte Cook tidligere i år.

Vi bliver sandsynligvis klogere på Apples planer mht. kunstig intelligens, når WWDC-messen løber af stablen i juni måned.


Læs også: OnePlus Nord CE4 introduceres i april

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.