GadgetsTophistorie

iPad Mini med nyt design og A15-chip lander senere på året

Ifølge en rapport fra 9to5Mac, lander der en iPad Mini med nyt design og A15-chip, senere på året.

Den nuværende iPad Mini udkom i 2019 med en A12-chip, men den har bibeholdt det samme design i lang tid efterhånden – nu er der dog snart større ændringer på vej.

9to5Mac har efter sigende snakket med kilder, der har tilknytning til den kommende iPad Mini. Kilderne hævder, at den lille tablet vil byde på et helt nyt design, samt den kommende A15-chip, som også forventes at blive en del af iPhone 13-serien. Derudover vil den lille tablet også få en USB-C port og en magnetisk Smart Connector. Touch-ID forventes også at være indbygget i tænd/sluk-knappen, ligesom i iPad Air 4.

Den nye iPad Mini vil få et design i stil med fjerde generations iPad Air. Dette vil altså resultere i, at home-knappen fjernes og rammen omkring skærmen bliver mindre. Skærmstørrelsen er endnu ukendt, men den forventes at vokse fra 7,9″ til sted imellem 8,4″ og 9″.

Rapporten hævder desuden også, at Apple vil lancere en opdateret version af den billigste iPad model – iPad 10,2″, i september måned. Denne iPad vil blive drevet af Apple A13 Bionic-chippen, som blev introduceret med iPhone 11-serien. Designet vil tage inspiration fra iPad Air 3-modellen, der blev lanceret i 2019, ifølge rygterne.

iPad Mini (2021) lander sandsynligvis i farverne sort, sølv og rosaguld. Designet er endnu ikke blevet bekræftet, men herunder er der bud på det:

Foto: Jon Prosser x RendersbyIan


Læs også: OnePlus Nord 2 lækket i ny rød farve

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.