×
GadgetsTophistorie

OnePlus Nord 2 lækket i ny rød farve

Et nyt læk fremviser den kommende OnePlus Nord 2 i en ny rød farve.

OnePlus Nord 2 lanceres om få dage, men ny information fortsætter med at dukke frem. Virksomheden har selv bekræftet flere funktioner op til lanceringen.

OnePlus har endda delt et billede, der fremviser telefonens design, i farven Blue Haze. Andre farver er ikke bekræftet, men det rygtes dog, at telefonen også ankommer i farven Gray Sierra. Det seneste læk fra @evleaks peger desuden på, at Nord 2 kommer i en rød farve.
Se farverne herunder:

Eksempelvis har virksomheden bekræftet, at telefonen vil blive udstyret med et MediaTek Dimensity 1200 AI-chipset, samt et 50MP primært kamera. Sensoren i det primære kamera, er en high-end Sony IMX 766-sensor, som følges af 8MP ultra-wide linse og muligvis en 2MP dybdesensor. Det er også bekræftet, at Nord 2 får en 6,43″ 90Hz AMOLED-skærm. Størrelsen på batteriet er endnu ikke bekræftet, men det forventes at blive på 4.500 mAh, med understøttelse af 65W hurtigladning.

Update: Batteriet er nu blevet bekræftet til at være 4.500 mAh, med 65W Warp Charge-hurtigladning.

OnePlus Nord 2 lanceres den 22. juli kl. 16, sammen med OnePlus Buds Pro.
Læs mere om OnePlus Buds Pro her: OnePlus Buds Pro lanceres den 22. juli.


Læs også: Stor interesse for Steam Deck: Første sending udsolgt på kort tid

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.