GadgetsTophistorie

Rygte: Apple iPad 2021 kommer med nyt design og kraftigere chipset

Ifølge et nyt rygte, lancerer Apple iPad 2021 på slutningen af året med et nyt design og et stærkere chipset.

Ifølge et nyt rygte, lancerer Apple iPad 2021 på slutningen af året med et nyt design og et stærkere chipset.

iPad 2021 bliver den 9´ende iPad i serien og fungerer stadig som entry-level udgaven i iPad-universet. Den nye iPad får ifølge Bloomberg, et kraftigere chipset. Det nævnes dog ikke præcis hvilken chip, der er tale om. Den nuværende iPad 2020 (iPad 8) har en Apple A12-chip, så iPad 2021 får sandsynligvis A13-chippen med 3 GB RAM, for at holde prisen nede. Der er endnu ikke noget officielt om priserne, men de forventes at være i stil med den nuværende generation, altså omtrent 2800 kroner for den billigste udgave.

Et nyt og tyndere design forventes også at være en af nyhederne i den nye iPad, selvom det ikke er blevet oplyst, præcis hvordan designet adskiller sig fra iPad 2020. Skærmstørrelsen er endnu ukendt, men vi gætter på at Apple bibeholder nogenlunde den samme størrelse på 10,2″ eller eventuelt 10,5″.

iPad 2021 siges at komme senere på året, men præcis hvornår vides ikke.

Det rygtes desuden også at vi ser en ny iPad Mini i år, med et nyt design, et stærkere A15-chipset og en USB-C port. Læs mere om dette her: Bloomberg: En måned til Apple-bonanza


Læs også: Samsung klar med opgraderet mellemklasse-telefon: Galaxy A52s 5G

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.