×
Gadgets

iPad Pro kommer nærmere

Rygterne om en større iPad, ofte kaldet iPad Pro, bliver mere og mere konsekvente, og en kilde har noget afsløret et par nye detaljer til Apple Insider.

Først og fremmest bekræfter den anonyme kilde, at den nye iPad bliver 12,9″ stor – hvilket vil gøre den til en af de allerstørste tablets overhovedet.

Udover den ret store størrelse får iPad Pro også et par andre ting tilfælles med en bærbar computer – i særdeleshed den nye MacBook. Den får nemlig en USB C forbindelse, men om det bliver på bekostning af Lightning stikket, der ellers er standard på iPads, kan kilden ikke sige.

Modtager betaling via NFC

iPad Pro skulle også få NFC, men formentlig ikke fordi den skal kunne betale med Apple Pay – men derimod fordi der formentlig er mange butiksejere, der i stedet vil modtage penge via Apple Pay.

Den store iPad vil også have en medfølgende pen, der forbindes via Bluetooth og være trykfølsom, ligesom skærmen i sig selv vil være trykfølsom på en helt ny måde via Apples Force Touch, der er en teknologi, der kan betyde at tabletten reagerer forskelligt, alt efter hvor hårdt man trykker på skærmen.

iPad Pro vil – formentlig – blive lanceret i efteråret når iOS 9 er frigivet. Alternativt først i foråret næste år, hvilket er det tidspunkt, hvor Apple normalt lancerer iPads.

 

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.