×
Gadgets

iPhone 7 ligner… iPhone 6

Nu skal man jo aldrig skue hunden på hårene, og Apple har før bevist, at det ikke er en svaghed at være tro mod et velafprøvet design – og det er åbenbart også det, de er i gang med at gøre denne gang, i hvert fald hvis man skal tro nye billeder, der netop er lækket.

Pålidelig kilde

Kilden til det lækkede billede, der forestiller iPhone 7’s bagside er det ganske troværdige nowhereelse.fr, der før har været først med billeder af især Apples nye produkter. Billedet viser altså en bagside, der ligner den forrige model rigtigt meget – men uden de karakteristiske antenne “linier”, der ellers findes på iPhone 6 og 6S.

Læs også: iPhone 7 bliver den tyndeste nogensinde

Udover de manglende antenner kunne billederne antyde, at telefonen er en smule tyndere end forgængeren. Derudover er der ikke meget, der tyder på at iPhone 7 skulle få en større overhaling på design-siden. Der er endnu ikke nogle data om, hvilke hard- og software features iPhone 7 vil få indeni – i hvert fald ikke ud over det, vi kan gætte os til og tidligere har hørt. 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.