×
Gadgets

iPhone 7 med fire højttalere og superlyd?

Begge iPad Pro-modeller har det og nu tyder rygterne på, at også den kommende iPhone 7 får det; fire højttalere placeret i hvert sit hjørne af enheden.

På de to iPad-modeller er højttalerne desuden kodet, så de to nederste altid leverer bastoner – lige gyldigt hvordan enheden vender. En feature der giver en markant forbedring i lyden.

Rygterne stammer fra en italiensk producent af cases, der angiveligt har fået fingre i et chassis, der viser huller til højttalere både i toppen og i bunden af telefonen (se billedet ovenfor, red.). Samtidig er selve kameralinsen blevet større og blitzen er flyttet ned under linsen.

Desuden “mangler” hullet til 3,5 mm jack-stik, hvilket underbygger at Apple har planer om at droppe stikket til fordel for hovedtelefonforbindelse via Lightning eller Bluetooth.

Generelt forventes der ikke de store forandringer med designet i forhold til iPhone 6S. Men indmaden vil med nærmest garanti få en overhaling, der inkluderer den nye Apple A10 System-on-a-Chip med bedre processor og grafikydelse. Der er også tegn på, at mængden af RAM vil forøges til 3 gigabyte (i visse modeller), ligesom det vil blive muligt at købe en model med voldsomme 256 gigabyte lagerplads.

Hvis Apple følger drejebogen vil iPhone 7 og iPhone 7 Plus blive præsenteret ved et event i september og komme i de danske butikker et par uger senere.

Allerede den 13. juni vil vi få et hint om nye funktioner i styresystemet, når Apples Tim Cook åbner den årlige World Wide Developers Conference med sin keynote. iNPUT er naturligvis til stede i USA og vil blogge hjem fra eventet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.