×
GadgetsTophistorie

iPhone Ultra bliver måske realitet

En endnu mere high-end iPhone-model kan være på vej, under navnet IPhone Ultra, ifølge et nyt rygte fra Bloomberg.

Vi har allerede set “Ultra” blive brugt på et par Apple-produkter, herunder Apple Watch Ultra og M1 Ultra chippen. Nu overvejer Apple efter sigende at lancere en iPhone Ultra-model i 2024, ifølge Mark Gurman fra Bloomberg.

Folk er villige til at betale mere for det bedste

Til et tidligere spørgsmål fra investorer, om hvorvidt iPhones stigende gennemsnitspris var holdbar, svarede Tim Cook følgende:

“Jeg tror, at folk er villige til virkelig at strække sig for at få det bedste, de har råd til i den kategori,” sagde Cook under opkaldet og lagde vægt på, at iPhone er blevet en “integreret del” i folks liv.

“Forbrugere bruger nu enheden til at foretage betalinger, kontrollere smarte husholdningsapparater, administrere deres helbred og gemme bankdata.” Lød det fra Tim Cook.

iPhone 16 Ultra?

Såfremt telefonen lander i 2024, kunne den gå under navnet iPhone 16 Ultra, som et dyrere og mere eksklusivt alternativ til Pro-modellerne. Præcis hvad Ultra-modellen kommer til at byde på af eksklusive features, er ikke helt klart. Det kunne dog være muligt, at den får en større skærm, bedre kameraer og en hurtigere chip. Bloomberg udelukker dog, at det bliver en foldbar telefon.

Hvorvidt en Ultra-version indenfor iPhones bliver en realitet, må tiden vise.


Læs også: Discord lander snart på PlayStation 5

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.