×
GamingTophistorie

Discord lander snart på PlayStation 5

Den seneste beta-software til PlayStation 5 introducerer stemmechat igennem Discord, samt VRR i 1440P opløsning.

Med den nye Discord-integration tilgængelig på PlayStation 5 i den seneste beta-software, kan man endelig snakke men venner på tværs af platforme.

I første omgang er det dog kun inviterede beta-testere, der får adgang til de nye features. Opdateringen skulle dog gerne blive tilgængelig for alle brugere, indenfor et par måneder.

“I takt med at PlayStation 5-konsollen fortsætter med at udvikle sig, er vi glade for at kunne levere nye funktioner til vores fællesskab. I dag udruller vi den næste PS5-systemsoftware-beta med en række funktioner, der anmodes fra fans, inklusive Discord-talechat og understøttelse af variabel opdateringshastighed til 1440p-opløsning.” Lyder det fra Hideaki Nishino på PlayStation Blog.

I betaen er der nu også låst op for VRR i 1440p. Indtil nu har det kun været en mulighed i 1080p og 4K.

Opdateringen bringer også andre små forbedringer features. Læs mere om dem her.

Discord interface på PlayStation 5


Læs også: Nothing Phone (2) kommer senere i år

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.