×
GadgetsTophistorie

Jabra lancerer nye versioner af Jabra Elite og Jabra Elite 8 Active

På IFA i Berlin er Jabra i år klar med et par interessante nyheder for dem der enten leder efter et godt sportsheadset eller bare et truly wireless headset i den bedre kategori. De opdaterer nemlig både deres Elite og Elite Active serie. Elite serien bliver opdateret til version 10 og Active serien bliver nu opdateret til version 8.

Bedre algoritmer og flere mikrofoner

Elite 10 udmærker sig især ved at have fået betydelige forbedringer på flere fronter – blandt andet har de fået en ekstra mikrofon hvilket skulle afhjælpe det problem der ellers til stadighed hjemsøger “true wireless” hovedtelefoner, nemlig dårlig lyd ved opkald.

De har også fået Dolby Atmos og er Jabra’s første earbuds, der understøtter Dolby Head Tracking. Dolby Head Tracking engagerer lytterne ved at holde dem i midten af lydbilledet, når de bevæger hovedet. Det skulle give en mere naturlig og virkelighedstro lydoplevelse, når man afspiller sit indhold, og det gælder både Dolby Atmos og stereoindhold.

Jabra Elite 8 Active får IP68

Elite 8 Active har også et par relativt store forbedringer i forhold til forrige generation. De er nu 100% vandtæt, så i teorien kan du tage dem med i svømmehallen. (Bluetooth virker dog ikke under vand, så forvent ikke at dykke med headsettet på). Elite 8 Active har også ANC, Dolby Audio og Google Assistant indbygget, så selv om det er et sportsheadset byder det stadig på ganske avancerede funktioner.

Priser og tilgængelighed

Elite 8 Active forhandles til en vejledende pris på DKK 1.599 og er tilgængelig i farverne Caramel, Navy, Black og Dark grey fra august 2023.

Elite 10 forhandles til en vejledende pris på DKK 1.999 og er tilgængelig i farverne Cream, Cocoa, Titanium black, Gloss Black og Matte Black fra september 2023.

Farverne Matte Black og Dark Grey er kun tilgængelig på Jabra.dk, hvor du også kan læse mere om de nye hovedtelefoner.  Caramel og Cocoa er tilgængelig på Jabra.dk de første 60 dage og derefter tilgængelig hos udvalgte forhandlere. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.