×
GadgetsTophistorie

GN lukker to Jabra-brands ned

GN lukker ned for Jabra Elite og Jabra Talk - de to nyeste produkter bliver de sidste.

Her på redaktionen har vi netop modtaget Elite 10 gen 2 og Elite 8 Active, også 2. generation. Men det er de sidste Elite-produkter vi kommer til at se fra brandet, for nu har GN der ejer Jabra meddelt, at de ikke længere vil producere hovedtelefonerne i Elite serien, ligesom de også dropper Talk serien. Og det sker altså allerede med den seneste generation af Elite serien.

Fokuserer på “kerne produkterne”

GN’s hovedprodukt er høreapparater, og i pressemeddelelsen der annoncerer at de ikke længere vil lave hovedtelefoner af Elite og Talk mærkerne siger de, at det fra nu af vil handle om at styrke kerneforretningen.

“Vi har vist, at vi kan konkurrere selv i de mest udfordrende kategorier med vores førende teknologi og styrker inden for markedstilgang. Vi gjorde dette med vores Elite-serie ved at levere flere verdensførste innovationer til forbrugerne, især inden for ægte trådløse ørepropper, hvilket har medført globale markedsandele. Markederne har dog ændret sig over tid, og det er i dag vores vurdering, at vi ikke kan generere en retfærdig investeringsafkast sammenlignet med de mange andre muligheder, vi har inden for vores høre-, erhvervs- og spilforretninger,” siger Peter Karlstromer, CEO i GN Store Nord om nedlukningen af Jabra.

Den sidste generation af Elite og Talk

GN’s planer for Elite og Talk slutter faktisk allerede med de nye produkter, siger Peter Karlstromer: “GN vil reducere lageret af de berørte produkter, hvoraf de fleste forventes at være afsluttet ved udgangen af 2024. GN vil dog fortsætte med at servicere og supportere kunder i flere år. Denne forpligtelse over for detailkunder understreges af den globale annoncering af to næste generations udgaver af de populære Elite 8 Active og Elite 10 premium ørepropper. Elite 8 Active Gen 2 og Elite 10 Gen 2, som vil være de sidste to produktintroduktioner i denne produktlinje, vil blive annonceret i dag og være tilgængelige senere på måneden.”

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.