×
Fremtidens HjemTophistorie

Komplet Philips Hue sikkerhedsløsning lanceret

Alle enhederne i den nye Philips Hue sikkerhedsløsning er nu officielt præsenteret – og der kræves abonnement, hvis du vil have fuld adgang.

Efteråret står i sikkerhedens tegn. I hvert fald hos Signify, der i dag har løftet sløret for den nye Philips Hue sikkerhedsløsning. Den kombinerer intelligent belysning, sensorer og kameraer til at overvåge hjemmet og give besked, hvis du får ubudne gæster.

Philips Hue Secure hedder den nye produktkategori, der består af produkter til både inden- og udendørs brug. Der kommer tre forskellige kameraer samt en kontaktsensor. Alle enheder betjenes via det nye Sikkerhedscenter, der dukker op i Philips Hue app’en inden længe.

Philips Hue Bridge er nødvendig for at bruge alle Philips Hue Secure-produkter og deres funktioner, såsom kontaktsensor, projektørkamera, lys- og lydalarmer, automatiseringer og mere.

Kræver abonnement

Et abonnement er også nødvendigt, hvis man vil have adgang til systemets mere avancerede funktioner. Det er for eksempel adgang til Aktivitetszoner og registrering af, om en person, pakke, dyr eller køretøj udløste alarmen.

Philips Hue sikkerhedsløsning
Den nye kontaktsensor kan monteres på døre og vinduer.

Signify tilbyder to abonnementer. Basic-planen giver adgang til 30 dages videohistorik, mens Plus-planen tilbyder 60 dages videohistorik. Basic koster 29 kroner pr. kamera pr. måned eller 299 kroner pr. kamera pr. år. Plus-planen koster enten 79 kroner om måneden pr. kamera eller 749 kroner om året for flere kameraer.

Den nye Philips Hue sikkerhedsløsning består af følgende enheder:

  • Hue Secure kamera med kabel (1.499 kr. eller 1.719 kr. med bordholder).
  • Hue Secure batteridrevet kamera (1.869 kr.).
  • Hue Secure projektør med kamera (2.619 kr.).
  • Hue Secure kontaktsensor (299 kr. 1-pack / 529 kr. for 2-pack).

Alle enhederne fås i enten sort eller hvid og kommer på hylderne i “efteråret 2023”. Undtagelsen er projektøren til udendørsbrug, der først lander i første kvartal 2024.

Philips Hue Secure projektør med kamera til eksempelvis garagen eller udendørsarealer.

Ud over de fire hovedprodukter vil der også komme en stribe tilbehør:

  • Kameraholder med jordspyd (299 kr.).
  • Bordholder til kamera (379 kr.).
  • Lavvolts udendørskabel (229 kr.).
  • Anti-drop kabel (199 kr.).

Sikkerheden styres fra app’en

Philips Hue app’en udvides med et nyt Sikkerhedscenter, hvorfra du kan styre sikkerhedssystemet. Når du får en notifikation, kan du trykke på den for at åbne app’en. Fra skærmbilledet ”Reagér nu” kan du manuelt udløse en alarm, der får dine lamper til at blinke, udløse sirenen på dit Secure-kamera eller ringe til politiet eller en anden person.

Philips Hue sikkerhedssystem
Jeg ville næppe se SÅ glad ud, hvis jeg fik besked om ubudne gæster …

Ved hjælp af Philips Hue-appen kan du tilpasse dine kameraindstillinger. Opret Blackout-zoner, som gør visse områder af videofeedet private, eller Aktivitetszoner, som forhindrer områder i at sende notifikationer ved bevægelse. Brugere kan aktivere og deaktivere systemet, lave særlige indstillinger der kan aktiveres, når de er hjemme eller ej, gennemgå en tidslinje med begivenheder med mere.

En administrator har mulighed for at kontrollere individuelle medlemstilladelser direkte fra app’en. Man kan begrænse andre husstandsmedlemmer til kun at styre belysningen, styre belysningen og til-/frakoble sikkerhedssystemet eller at have fuld kontrol over både lyset og sikkerhedssystemet.

Se vores video fra Signifys lancering.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.