×
Konkurrence

Julekalender: Vind OnePlus Bullets Wireless 2

[17. december] Bag dagens låge har du mulighed for at vinde de vellydende OnePlus Bullets Wireless 2 hovedtelefoner.

De er så populære, at de er stort set umulige at opdrive, men vi har fået fingrene i et par OnePlus Bullets Wireless 2 hovedtelefoner, som vi sender til vinderen af dagens udgave af iNPUTs julekalender. Et sæt hovedtelefoner som vi stemplede med vores ‘Anbefaler’-logo, da vi anmeldte dem sidste år.

Selv om det er OnePlus der står bag Bullets Wireless 2, kan de bruges sammen med telefoner fra alle mærker. De kobles til mobilen via Bluetooth og i kablet, der går bag om nakken gemmer sig et batteri, der giver op til voldsomme 14 timers spilletid, inden de skal oplades igen. Opladning klares via USB-C stikket.

Du behøver ikke at trykke på pause-knappen på din telefon for at stoppe musikken. Hæft bare propperne magnetisk sammen for at slukke dem. Når du er klar til at genoptage afspilningen, skal du blot adskille dem. Så enkelt er det.

Bullets Wireless 2

Med to bevægelige Knowles-jern og en 10-mm bevægelig spole i hver øreprop, er du garanteret en premium oplevelse hver gang. Hovedtelefonerne understøtter også aptX HD på kompatible telefoner.

Støjdæmpningsteknologi fra Qualcomm sikrer, at alle telefonsamtaler er krystalklare. Uanset om du skynder dig gennem overfyldte gader eller slapper af derhjemme, behøver du ikke bekymre dig om at få din stemme hørt. Apropos stemmen, så understøtter Bullets Wireless 2 også Google Assistant.

Læs mere om Bullets Wireless 2 hos OnePlus. Her finder du også svaret på dagens spørgsmål.

Dagens vinder …

Jens Fisker, Viborg – Hjerteligt tillykke!

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.