×
KonkurrenceTophistorie

Julekalender: Vind OnePlus Buds Z

[11. december] De komplet trådløse hovedtelefoner OnePlus Buds Z gemmer sig bag dagens kalenderlåge. Deltag i konkurrencen her.

I dag har du mulighed for at vinde et sæt komplet trådløse hovedtelefoner. OnePlus Buds Z kan bruges både derhjemme, på farten og i træningscenteret. De er nemlig udstyret med en IP55-rating, der betyder, at de er ligeglade med både regn og sved.

Hovedtelefonerne kan levere op til 5 timers musik på en opladning – og ved at oplade dem i det medfølgende etui, kan de klare sig i op til 20 timer mellem besøgene i stikkontakten. I øvrigt kan de oplades til tre timers brug på bare ti minutter via USB-C.

Hver prop er udrustet med en 10 mm dynamisk højttaler, der både leverer sprød musik og klar tale under telefonopkald. Med Bass Boost-teknologien kan de levere dybde og detalje i hvert et trommeslag.

OnePlus Buds Z

Du kan læse mere om OnePLus Buds Z hos OnePlus, hvor du også finder svaret på dagens spørgsmål.

Dagens vinder …

Khanh Nguyen, Nørresundby

Hjerteligt tillykke!

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.