×
Gadgets

Keramisk Apple Watch med indbygget GPS

Selv om Tim Cook hævder, at Apple nu er verdens andenstørste urproducent, kun overgået af Rolex, kan man vist godt tillade sig at kalde Apple Watch for en begrænset succes. Alligevel er Apple klar med en opfølger, der har fået navnet Apple Watch Series 2.

Designet er det samme som før, men Apple har pakket endnu mere teknologi i huset i form af indbygget GPS. En feature som specielt løbeglade ejere vil sætte pris på.

Apple har samtidig gjort uret vandtæt – eller “svømme-tæt” som Apple kalder det. Det dækker over vandtæt ned til 50 meters dybde. Man kan altså med sindsro tage uret med i svømmehallen eller på surfbrættet. Apple har også udstyret uret med nye svømme-specifikke sensorer og software, der lærer din svømmestil at kende, så den kan give dig de mest præcis målinger.

Ud over ovennævnte ændringer har Apple naturligvis også opdateret indmaden. Skærmen er udskiftet med en nyere model, der skulle være to gange lysere end forgængeren. Med en lysstyrke på 1.000 nits vil der ikke blive problemer med at se Apple Watch selv i stærk solskin.

Hjertet, cjipsættet er også blevet opdateret. S2-chipsættet har dual core-processor og en grafikprocessor, der angiveligt er dobbelt så hurtig som den på gamle model.

Nu i keramik

Keramik er typisk noget man forbinder med skåle og krus, men Apple har lavet en udgave af Apple watch Series 2 i keramik. Det er, ifølge Apple, fire gange stærkere end rustfrit stål. Keramik-udgaven er skinnende hvid.

Apple Watch Series 2 rammer butikkerne den 16. september og priserne starter ved 369 dollars – altså samme prislag som tidligere. Apple beholder også den “gamle” udgave, der dog får et facelift med ny dual core-processor og nyt navn: Apple Watch Series 1. Prisen sænkes samtidig med 100 dollars.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.